Client story: Bovemij

Onze klantverhalen

Al meer dan 20 jaar verzorgt Van Ameyde Waarderingen de verzekeringstaxaties voor Bovemij, denk hierbij aan de inventarissen en opstallen. De eerste opdracht voor Bovemij dateert van 29 augustus 1991. In 2017 kwam Bovemij met de vraag om meer dan 1000 taxaties uit te voeren.

Om deze opdracht op de ’traditionele’ manier uit te voeren zou voor zowel de opdrachtgever als ons erg veel tijd kosten. Om die reden is er besloten om een speciale applicatie te bouwen die ons kan assisteren in dit proces. Deze applicatie zorgt ervoor dat het proces van opnemen en uitwerken volledig gedigitaliseerd is. Deze applicatie is met o.a. prijzen voor iedere branche in te richten, zo is geen klus te groot.

Het voordeel van de jarenlange ervaring en kennis van de bij Bovemij verzekerde bedrijven, met name MKB in de automotive/mobiliteits-sector, in combinatie met de applicatie zorgde ervoor dat de bulk aan taxaties naar alle tevredenheid is uitgevoerd. Daarnaast kunnen wij nu ook het reguliere werk volledig digitaal opnemen en uitwerken.

 

Share This