[et_pb_progressbar_box _builder_version=”3.25.4″]

 

[/et_pb_progressbar_box]

Jan Luijendijk nieuwe directeur
van de Stadserven

Leestijd:

Nieuws & blog Blog Nieuwe directeur de Stadserven
[et_pb_progressbar_start_box _builder_version=”3.25.4″]

[/et_pb_progressbar_start_box][et_pb_post_top_box _builder_version=”3.0.106″]

Meet us at air mic 2017

Leestijd:
 

[/et_pb_post_top_box]

Luijendijk kan bogen op een schat aan ervaring en beschikt over een grote, inhoudelijke expertise. Zo is hij al 33 jaar actief in het rentmeestersvak, zowel voor kleine als grotere organisaties. Zijn kracht ligt in de soepele omgang met mensen en de vele, vaak uiteenlopende, belangen van pachters, eigenaren en betrokken partijen. “Ik heb er aardigheid in om binnen zo’n krachtenveld te acteren”, zegt Luijendijk, die het een grote eer vindt om de klus op te pakken. “Het Kampereiland is niet alleen qua historie uniek, het is ook heel bijzonder dat een landschappelijk gebied van deze omvang eeuwenlang onder één eigenaar bijeen is kunnen blijven. Ik zie ernaar uit om dat bijzondere karakter van het Kampereiland te helpen bewaren.”

Als kersverse Stadservendirecteur wil Luijendijk zich maximaal kunnen concentreren op het werk voor de Stadserven. Binnen de agrarische sector en op het Kampereiland doen zich immers belangrijke ontwikkelingen voor. Denk aan de gevolgen van het fosfaatrechtenstelsel voor de individuele boer en de vertaling van de beleidsvisie naar een adequaat uitvoeringsprogramma.

Jan Luijendijk: Foto Tennekes

Focus

De gemeente Kampen is 100 procent aandeelhouder van de Stadserven. De directie en het dagelijks beheer van de Stadserven worden uitgevoerd door een medewerkersteam van Noorderstaete rentmeesters. Michiel de Koe was daarvan de aanvoerder. De afgelopen twee jaar lag zijn focus vooral op de totstandbrenging van de ‘Beleidsvisie de Stadserven 2019-2028’. Nu dit traject succesvol is afgesloten, gaat hij zich binnen Noorderstaete rentmeesters richten op een aantal dossiers die om zijn specifieke aandacht vragen. Daarom draagt De Koe het stokje over aan zijn collega Jan Luijendijk.

[et_pb_progressbar_end_box _builder_version=”3.17.2″]

[/et_pb_progressbar_end_box]

Share This