Ons verhaal

Van Ameyde Waarderingen is een snel groeiend, multidisciplinair taxatie- en adviesbureau, met zes vestigingen. Ons doel is onze klanten – bedrijven, overheden én particulieren – te helpen met taxaties en advies. De waarde van vastgoed, inventaris of inboedel is op de meest uiteenlopende momenten van belang. Met gecertificeerde taxateurs en rentmeesters zetten wij de juiste expert in voor uw specifieke vraag.

Van Ameyde
Waarderingen
in cijfers

5 000

taxaties en adviezen

op jaarbasis

60

medewerkers

gefocust op kwaliteit en snelheid

5

continenten

waar wij taxaties uitvoeren

Waarom Van Ameyde
Waarderingen?

Alles onder één dak

Wij zijn het enige bureau waar u voor al uw taxaties, grondzaken en rentmeesterij terecht kunt.

Snelheid

Onze klanten worden vaak geconfronteerd met deadlines, zoals contractverlenging of bezwaartermijnen. Dankzij onze korte lijnen en de ondersteuning van ons IT-platform voorzien wij u ruim op tijd van taxaties en advies.

Flexibiliteit

Wij schakelen snel om te kunnen voldoen aan veranderende marktwensen. Dit is mogelijk dankzij de service georiënteerde architectuur van ons IT-platform. Met innovatieve oplossingen verbeteren wij de klantervaring. Efficiency en productiviteit zorgen bovendien voor lagere kosten.

Onze geschiedenis

In 2003 startte INVACO Industrial Valuations & Consultancy als het eerste onafhankelijke taxatiebureau binnen Van Ameyde. INVACO richt zich op taxaties voor het bedrijfsleven, van complete haventerreinen tot ziekenhuizen. Benjamins & Benjamins werd in 2005 onderdeel van Van Ameyde. Hiermee kon Van Ameyde ook taxaties en contra-expertise aanbieden voor particulieren en het MKB.

Na de overname van Remax Vastgoedgroep heeft Van Ameyde in 2015 alle taxatieactiviteiten gebundeld in Van Ameyde Waarderingen.

Van Ameyde Waarderingen heeft sindsdien niet stil gezeten. Heinen, Bouland, Ratio Taxaties en Noorderstaete Rentmeesters hebben de organisatie verder versterkt.

Van Ameyde Waarderingen is nu het grootste full-service bureau op het gebied van taxaties, grondzaken en rentmeesterij in Nederland. De klanten kunnen voor alle zaken die de waarde van hun bezittingen aangaan, bij Van Ameyde Waarderingen terecht.

Ons team

 

Onze aandeelhouders

 

Organisatie en labels

 

Share This